این مواد اولیه برای پاستا و سس قارچ آن را اگر در آشپزخانه ندارید از فروشگاه تهیه کنید
- پاستا
- قارچ
- خامه غلیظ
- پنیر پارمسان
- کره
- نمک و فلفل برای طعم دهی به پاستا
- روغن مایع
آموزش پختن پاستای ایتالیایی مرحله به مرحله
برای شروع دستور پخت، پاستا را طبق دستورالعمل بسته در آب جوش که با نمک طعم دار شده باشد بپزید. در همین حین در ماهیتابه ای جداگانه روی حرارت متوسط مقداری روغن داغ کنید و قارچ ها را اضافه کنید. چند دقیقه بپزید و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید. بگذارید تا اینجا هر چه مخلوط کرده اید بپزد تا معطر شود سپس 1-2 قاشق غذاخوری کره را برای طعم دادن به آن اضافه کنید. اکنون چند قاشق غذا خوری به آن خامه غلیظ اضافه کنید و بگذارید مخلوط بجوشد تا کمی غلیظ شود. در نهایت نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
پس از پخته شدن پاستا، آن را آبکش کرده و در ظرفی بریزید و محتویات ماهیتابه که سس قارچ شماست را روی آن بریزید. همه چیز را خوب هم بزنید تا پاستا به طور یکنواخت با سس آغشته شود و در صورت تمایل پنیر پارمزان روی آن بپاشید. اکنون وقت آن است که از پاستا قارچ خانگی خوشمزه خود لذت ببرید!
اگر به دستور پخت پاستای مرغ با قارچ هم علاقه مند هستید. فیلم آموزشی تهیه پاستای مرغ را تماشا کنید. این مدل پاستا هم شباهت زیادی به آموزشی که بالاتر خواندید دارد اما مقوی تر و خوشمزه تر خواهد شد.
الفبای ایتالیایی به نام "الفابتو ایتالیانو" معمولاً شامل بیست و یک حرف است و به زبان ایتالیایی به کار میرود. این الفبا با حروف لاتین متفاوت است و شامل حروف ایتالیایی خاص مانند "چ"، "ج"، "ل" و "ه" میشود. الفبای ایتالیایی ابتدا با حرف "آ" (A) شروع شده و با حرف "ی" (Z) پایان مییابد.
هر حرف ایتالیایی یک نام دارد و اغلب با ادغام حروف تشکیل دهنده کلمات و جملات در زبان ایتالیایی، این الفبا به عنوان ابزار اساسی برای نوشتن و خواندن به کار میرود. علاوه بر حروف معمول، الفبا ایتالیایی شامل حروف خصوصی مثل "é" و "è" نیز میشود که در تلفظ و معنا تفاوت دارند. این الفبا یک بخش مهم از فرهنگ و زبان ایتالیایی است و برای آموزش زبان به دانشجویان و گسترش ادبیات ایتالیایی بسیار اساسی میباشد.
در یادگیری زبان ایتالیایی، آشنایی با الفبا و تمرین با تلفظ صحیح آن اولین گام مهم است. این الفبا به عنوان ابزاری جذاب و مؤثر در مسیر آشنایی با زبان و فرهنگ ایتالیایی استفاده میشود و نقش اساسی در تبادل فرهنگی و آموزش زبان دارد.